#1 (permalink)  
Oud 18 juni 2009, 21:27
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 mei 2009
Berichten: 12
Standaard Alt.binz

Ik gebruik zelf alt.binz. Na een tijd 0.25 te hebben gebruikt (de laatste gratis versie) ben ik vorige week overgestapt naar alt.binz 0.31.1 (alleen voor donateurs) en het bevalt me prima.

Ik heb ondertussen newsleecher en grabit al geprobeerd, maar ik blijf deze toch het beste vinden

Btw download alt.binz niet van nieuwsgroepen. Deze bevat een trojan horse. Het is bekend in de donateur gedeelte van het forum, het steelt o.a. creditcard gegevens.
Virus: TR/Crypt.XPACK.Gen
Date discovered: 25/01/2007
Type: Trojan
In the wild: Yes
Reported Infections: Low
Distribution Potential: Low
Damage Potential: Low
Static file: No
Engine version: 7.03.00.32

Special detection TR/Crypt.XPACK.Gen
Met citaat reageren
  #2 (permalink)  
Oud 18 juni 2009, 22:56
Cheetah's schermafbeelding
XLned Moderator
 
Geregistreerd: 22 maart 2007
Berichten: 481
Standaard

Een beetje virusscanner haalt een eventueel virus als deze er wel uit. Uiteraard zullen ze op Alt.Binz niet promoten om via nieuwsgroepen hun laatste versie te downloaden.

Gewoon je gezond verstand gebruiken en de juiste protectie. Zoals bij alles in het leven.
Met citaat reageren
  #3 (permalink)  
Oud 19 juni 2009, 00:00
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 mei 2009
Berichten: 12
Standaard

De poster/hacker/verspreider zelf heeft meld op het forum (met gekraakte gegevens van donateurs) dat de nieuwe versie niet te detecteren is met huidige virusscanners...
Met citaat reageren
  #4 (permalink)  
Oud 19 juni 2009, 20:34
Cheetah's schermafbeelding
XLned Moderator
 
Geregistreerd: 22 maart 2007
Berichten: 481
Standaard

een poster/hacker/verspreider van een programma welke creditcard gegevens jat verteld dit zelf op een forum van altbinz met het risico de IC3 (FBI) en/of - Interpol en/of - Federal Trade Commision - enz enz enz.. op z'n nek te krijgen?

Mmm.. je zou zeggen dat een schrijver van een dergelijke keylogger slimmer zou zijn gezien het voor dergelijke Instanties niet zo heel moeilijk is om iemand te vinden ook al gebruikt hij de de nodige maatregelen om niet gevonden te worden.

Daarnaast zou het veel slimmer zijn om het "nieuws" niet te verspreiden gezien er dan meer kaartnummertjes in je bezit komen van onwetende downloaders. Dit is immers de opzet van een keylogger.

Al met al dus geen slimme vogel of iemand die de eer op strijk van andermans werk.

maar bij mij klinkt het nog meer als een broodje aap.

Des al niet te min, een gewaarschuwd mens telt voor twee, bedankt voor je bericht iedereen kan nu een keuze voor zichzelf maken zonder achteraf te piepen..

Laatst gewijzigd door Cheetah; 19 juni 2009 om 20:54 Reden: Domme Type fout. :P
Met citaat reageren
  #5 (permalink)  
Oud 20 juni 2009, 12:18
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 mei 2009
Berichten: 12
Standaard

De devoloper van alt.binz heeft hem al achterhaald
And we got the guy:

[01:01] <rdl> so guys
[01:01] <rdl> mupet0000 is username of the guy
[01:01] <rdl> he's in #a.b.mm EFNET
[01:01] <rdl> he was banned from alt.binz
[01:02] <rdl> he is editor @ www.zerosec.ws
[01:02] <rdl> his current IP address is ***.***.***.***
[01:03] <rdl> his buddy JordanT92 current IP address is ***.***.***.***
[01:05] <rdl> one of them probably lives here:
[01:05] <rdl> ****
[01:05] <rdl> Cardiff
[01:05] <rdl> South Glamorgan
[01:05] <rdl> ****
[01:05] <rdl> GB

Server they are using is
www.sourceachievements.com located on server ***.***.***.*** (gator***.hostgator.com) Account registered there is "srcac"
Another site is hosted on that account http://www.dj-productions.co.uk
and you can find above UK address based on whois for that uk domain.
There was hundreds of login data there for paypal, amazon, gmail, steam, yahoo....

Laatst gewijzigd door Cheetah; 20 juni 2009 om 12:37 Reden: Ip's deleted.
Met citaat reageren
  #6 (permalink)  
Oud 20 juni 2009, 12:36
Cheetah's schermafbeelding
XLned Moderator
 
Geregistreerd: 22 maart 2007
Berichten: 481
Standaard

If you don't mind i censored the IP's and the adres. I am a firm believer in letting the law handle people like that and not other Internet users who can use those ip's or the home adress to do harm. (not that i wouldn't laugh about that, but what if they are wrong and those persons aren't the guilty ones. Right?!) I say give the police that information and let them deal with it.

waarom type ik engels?! sjees. nouja.. vertalling voor mezelf.

Ik heb het ip en het thuis adres gewijzigd omdat ik er heilig in geloof dat mensen niet zelf rechter moeten spelen. De mensen die nu beschuldigd worden zouden onschuldig kunnen zijn en dan zwerft hun adres op internet rond waar rare fanatieklingen gebruik van kunnen maken. er zijn altijd van die gasten die denken laat ik ze eens opzoeken.

Vandaar dus even de sensor erover heen gegegooit.

Laatst gewijzigd door Cheetah; 20 juni 2009 om 12:41
Met citaat reageren
  #7 (permalink)  
Oud 20 juni 2009, 17:54
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 mei 2009
Berichten: 12
Standaard

Hmm... mee eens
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Aan